Stichting VRT

Om deze essentiële criteria voor de consument weer zichtbaar te maken is in 2004 de Stichting VRT - Verenigd Register van Taxateurs opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden.

Sinds 1 januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van de taxateurs vervallen. Voor de consument betekent dit dat de herkenbaarheid wat betreft vakbekwaamheid en deskundigheid van taxateurs niet langer bestaat.

Om deze essentiële criteria voor de consument weer zichtbaar te maken is in 2004 de Stichting VRT - Verenigd Register van Taxateurs opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden.
Taxateurs kunnen zich laten inschrijven in het door de Stichting bijgehouden Register, uiteraard eerst nadat een onafhankelijke commissie heeft getoetst of de taxateur aan de toelatingscriteria voldoet.

De Stichting VRT stelt zich ten doel door middel van het regelmatig organiseren van workshops en seminars, de vakbekwaamheid, 
deskundigheid en integriteit van taxateurs te bevorderen en in stand te houden.

Niet iedereen kan Register-Taxateur VRT worden. Er zijn toelatingscriteria vastgesteld die moeten waarborgen dat de kwaliteit van de titel altijd aanwezig is en blijft. Rovin BV is de handelsnaam van Haringvlies Expertise en voldoet aan de criteria van Stichting VRT.

CONTACT

ROVIN Taxatiebureau

Beresteyn 80
3252 CK Goedereede

Tel. 0187-600000
E-mail: info@rovinbv.nl

 

AANGESLOTEN BIJ

Stichting+VRT.png  Fehac-logo-400.jpg

LOCATIE

rovin-bv.jpg